Hvordan behandler Apomeds recepter og leverer medicin?

Ændret den Thu, 30 Nov 2023 kl. 05:07 PM

Hos Apomeds tilbyder vi to bekvemme muligheder for at få dine mediciner:

• Online-lægeservice: For den hurtigste og mest bekvemme service anbefaler vi, at du bruger vores online-lægeservice. Hvis du ikke har en recept fra din egen læge, skal du blot vælge denne mulighed under trinnet til valg af behandling. Vores partnerlæger vil gennemgå din anmodning, og efter godkendelse vil du modtage både din medicin og en kopi af din e-recept via e-mail.
  • Offline-recepter: Hvis du foretrækker at bruge en recept fra din egen læge, kan du sende den til os. Denne mulighed, kendt som "offline-recepter", involverer at sende din fysiske recept til vores apotek. Når vi har modtaget og valideret din recept, vil vi behandle din ordre. Bemærk venligst, at denne mulighed kan have en længere behandlingstid på grund af postlevering.

Vi stræber efter at levere en problemfri og effektiv service for at sikre, at du modtager din medicin hurtigt og bekvemt, uanset hvilken mulighed du vælger.