Hvad fremgår af min kreditkortudskrift for en Apomeds-ordre?

Ændret den Tue, 12 Dec 2023 kl. 06:45 AM

Vi forstår vigtigheden af diskretion og klarhed i forbindelse med finansielle transaktioner. Hvis du vælger at betale for din Apomeds-bestilling med et kreditkort, kan du forvente at se følgende på din kontoudtog:

• Udtalelsesbeskrivelse: Dit kreditkortudtog vil vise en belastning opført som "Apomeds.com_+498002040640." Dette identifikator hjælper dig med let at genkende transaktionen relateret til dit køb fra Apomeds.
  • Transaktionstransparens: Denne klare beskrivelse på dit udtog er en del af vores forpligtelse til transparens og diskretion i fakturering, hvilket sikrer, at du nemt kan identificere og holde styr på dit køb hos os.

Husk, hvis du har spørgsmål eller bekymringer vedrørende din fakturering eller betalingsmetoder, er vores kundeserviceteam altid klar til at assistere. Du kan kontakte os på support@apomeds.com eller ringe +49-800-2040640 for øjeblikkelig support.