Hvordan er online apoteker som Apomeds reguleret?

Ændret den Thu, 30 Nov 2023 kl. 03:23 PM

Apomeds er et fuldt licenseret og reguleret apotek, der følger de samme strenge standarder som traditionelle murstensapoteker. Vi opererer under strenge regulatoriske rammer for at sikre det højeste niveau af patientsikkerhed og kvalitetspleje.

I EU er apoteker kontrolleret på to uafhængige niveauer. For det første skal de have en gyldig licens og er under tilsyn af kompetente myndigheder i hvert EU-land. For det andet gennemgår de strenge revisioner for at verificere fuld overholdelse af specialiserede medicinske standarder, kvalifikationer og andre nødvendige kriterier.

For yderligere gennemsigtighed er detaljerede oplysninger om Apomeds NL-apotekets licens tilgængelige på dette link. Desuden er Apomeds NL-apoteket stolt af at have modtaget TÜV-certificering, hvilket viser vores engagement i høje kvalitetsstandarder. Flere oplysninger om vores TÜV-certificering kan findes her.