Hvorfra sendes medicinen?

Ændret den Thu, 30 Nov 2023 kl. 04:23 PM

Alle vores ordrer sendes nu, uanset destinationen, udelukkende fra vores egen apotek i Nederlandene, Apomeds NL B.V., beliggende på James Cookstraat 49, 7825AX Emmen, Nederlandene. Dette sikrer et konstant højt niveau af kvalitet og effektivitet i behandlingen af dine ordrer. Vi er stolte af at kunne tilbyde hurtige og pålidelige forsendelsestjenester til vores kunder i Tyskland, Sverige, Danmark, Portugal og Schweiz.