Hvad er alderskravet for at afgive en ordre?

Ændret den Tue, 12 Dec 2023 kl. 01:17 AM

Hos Apomeds overholder vi strenge regler for at sikre sikkerheden og lovligheden af vores tjenester. Derfor er det kun personer, der er 18 år eller ældre, der kan afgive bestillinger hos os. Denne aldersgrænse er sat for at sikre, at alle vores kunder træffer informerede og ansvarlige beslutninger vedrørende deres sundhed og medicinbehov.

Hvis du er under 18 år, kan vi desværre ikke behandle din bestilling. Denne politik er i overensstemmelse med sundhedsreguleringer og er en del af vores engagement i ansvarlig sundhedspraksis.