Hvad sker der, hvis min e-receptanmodning afvises af online-lægen?

Ændret den Tue, 12 Dec 2023 kl. 01:40 AM

Vi forstår, at det kan være skuffende, hvis din anmodning om en e-recept gennem vores partner online-lægetjeneste ikke bliver godkendt. Her er hvad der sker i sådanne tilfælde:

1. Ordrebehandling: Hos Apomeds kan vi kun behandle din ordre med en gyldig recept. Hvis vores partnerlæger beslutter ikke at udstede en e-recept baseret på deres medicinske vurdering, kan vi ikke opfylde din ordre.
  2. Refusionspolitik: Hvis din anmodning om en e-recept bliver afvist, sikrer vi en problemfri refusionsproces. Det beløb, du har betalt for din bestilling, bliver straks refunderet til den betalingsmetode, du brugte under den oprindelige transaktion.

Vi prioriterer din sundhed og sikkerhed, og vores partnerlæger træffer deres beslutninger baseret på grundige medicinske vurderinger. Denne proces er en del af vores engagement i at tilbyde sikre, ansvarlige og regeloverensstemmende sundhedstjenester.