Er det muligt at bruge flere rabatkoder på én ordre?

Ændret den Wed, 13 Dec 2023 kl. 03:24 PM

Hos Apomeds stræber vi efter at tilbyde vores kunder forskellige salgsfremmende tilbud og rabatter. Det er dog vigtigt at bemærke, at:

• Én rabatkode pr. ordre: Der kan kun anvendes én rabatkode på hver ny ordre. Dette sikrer en retfærdig brug af vores kampagner og gør det muligt for os at forvalte vores rabattilbud effektivt.
  • Vælg din rabat: Vælg den rabatkode, der bedst passer til dine behov, når du placerer en ordre. Anvend denne kode ved kassen for at drage fordel af det tilhørende tilbud.
  • Hold dig informeret om fremtidige kampagner: Hold øje med vores hjemmeside og dine e-mails for fremtidige salgsfremmende tilbud og rabatkoder. Vi tilbyder regelmæssigt nye besparelsesmuligheder.

Vi sætter pris på din forståelse og er forpligtet til at tilbyde værdifulde rabatter, mens vi opretholder fairness for alle vores kunder.