Hvad er den estimerede leveringstid for Apomeds ordrer?

Ændret den Thu, 14 Dec 2023 kl. 12:49 PM

Hos Apomeds prioriterer vi effektiv og hurtig levering for alle vores ordrer. Den estimerede leveringstid afhænger af den valgte forsendelsesmetode og din placering:

Standardforsendelse via DHL Paket:

Tyskland: Op til 3 arbejdsdage

Portugal: 3-5 arbejdsdage

Danmark og Sverige: 3-4 arbejdsdage (via PostNord i partnerskab med DHL)

Ekspresforsendelse via DHL Express:

Tilgængelig i Tyskland, Portugal, Danmark og Sverige: Typisk 1-2 arbejdsdage.

Særlig bemærkning til Schweiz:

Vi tilbyder udelukkende DHL Express forsendelse for ordrer til Schweiz, som normalt afsluttes inden for 1-2 arbejdsdage, uden ekstra omkostninger.

Bemærk venligst, at ordrer, hvis betaling og receptudstedelse sker efter kl. 15:30 Centraleuropæisk Tid, normalt først vil blive overgivet til leveringstjenesten den følgende hverdag. Dette gælder også for ekspresforsendelse via DHL Express. Derfor vises muligheden for ekspresforsendelse i vores systemer automatisk ikke efter ca. kl. 15:30. En undtagelse er i øjeblikket Schweiz, hvor DHL Express forsendelse tilbydes som standard.

For specifikke forespørgsler om leveringstiden for din ordre, kontakt venligst vores kundeservice på support@apomeds.com.