Sådan ændrer du din leveringsadresse for Apomeds-ordrer:

Ændret den Thu, 14 Dec 2023 kl. 01:07 PM

Sådan kan du opdatere din leveringsadresse for en ordre hos Apomeds:

• Før forsendelse:
    • Hvis din ordre endnu ikke er blevet afsendt, og du har brug for at ændre adressen, bedes du straks kontakte os på support@apomeds.com med dine ordredetaljer og den nye adresse.
  • Efter forsendelse (standard DHL-leverancer):
    • Når din ordre er afsendt, vil Apomeds give dig et sporingslink. For standard DHL-forsendelser kan du bruge dette link til at omdirigere din pakke til en anden adresse, en lokal DHL-filial eller en DHL Packstation i Tyskland.
  • DHL Express-forsendelser:
  • For nye ordrer:
    • Du kan ændre din leveringsadresse hver gang, du placerer en ny ordre ved at indtaste den ønskede adresse under betalingsprocessen.
  • Opdatering af fremtidige leveringsadresser på din konto:
    • For at ændre leveringsadressen for fremtidige ordrer skal du logge ind på din konto på Apomeds' hjemmeside og klikke på "opdater leveringsoplysninger". Dette sikrer, at alle efterfølgende ordrer sendes til den opdaterede adresse.

Bemærk venligst, at en opdatering af din adresse i din konto ikke vil ændre leveringsadressen for ordrer, der allerede er placeret og behandlet.

For yderligere assistance eller specifikke spørgsmål om at ændre din leveringsadresse, bedes du kontakte vores kundeserviceteam.