Hvilke lande leverer Apomeds til?

Ændret den Wed, 13 Dec 2023 kl. 05:23 PM

Apomeds er engageret i at levere tilgængelige sundhedstjenester til en bred kundebase. I øjeblikket kan vi levere til følgende lande:

• Tyskland
  • Schweiz
  • Danmark
  • Sverige
  • Portugal

Vi arbejder kontinuerligt på at udvide vores rækkevidde. Vær dog opmærksom på, at levering til lande, der ikke er opført ovenfor, ikke er mulig på nuværende tidspunkt. Vi takker for din forståelse og håber at kunne betjene et bredere geografisk område i fremtiden.

Hold øje med vores hjemmeside eller abonner på vores nyhedsbrev for opdateringer om tilgængelige leveringsdestinationer.