Hvad skal du gøre, hvis din Apomeds-ordre ikke ankommer?

Ændret den Thu, 14 Dec 2023 kl. 02:53 PM

1. Spor din ordre: Hver ordre leveres med et sporingsnummer. Brug denne kode til at tjekke den aktuelle status og placering af din levering.
  2. Kontakt kundeservice: Hvis sporingsoplysningerne ikke løser dit problem, eller hvis ordren stadig ikke er leveret, så kontakt venligst vores kundeservice på support@apomeds.com.
  3. Undersøgelse: Vi vil undersøge sagen med leveringsfirmaet for at forstå og løse problemet.
  4. Direkte kommunikation med kurerfirmaet: Nogle gange kan direkte kontakt med kurerfirmaet fremskynde løsningen.

Vi anerkender vigtigheden af rettidig levering af sundhedsprodukter og er forpligtet til at sikre, at du modtager din ordre hurtigst muligt.