Oversigt over leverings- og forsendelsesmuligheder hos Apomeds

Ændret den Wed, 13 Dec 2023 kl. 06:05 PM

Hvordan kan jeg spore min forsendelse?

• Sporing af din ordre: Når din ordre er afsendt, vil du modtage en e-mail med et tracking-link fra DHL. Dette link giver dig mulighed for at overvåge fremskridtet med din levering.
  • Kontaktoplysninger: Det er vigtigt at opgive en korrekt leveringsadresse og et gyldigt telefonnummer for at lette kontakten med kureren om nødvendigt.

Skal jeg personligt modtage pakken?

• Modtagelse af din ordre: Det er ikke nødvendigt at modtage pakken personligt. Enhver, der er til stede på leveringsadressen, kan acceptere ordren på dine vegne.
  • Forsendelsesoplysninger: Hvis en anden skal modtage din ordre, skal du inkludere deres navn i forsendelsesoplysningerne under 'c/o'.

Kan min fakturerings- og leveringsadresse være forskellige?

• Fleksible leveringssteder: Ja, din fakturerings- og leveringsadresse kan være forskellige. Vi kan levere din ordre til ethvert foretrukket sted, såsom dit arbejdssted eller en DHL Packstation.

Hvordan ser pakken ud?

• Diskret emballage: Alle ordrer sendes i umærket, neutral emballage uden eksterne indikationer af indholdet, hvilket sikrer fuldstændig privatliv.

For yderligere assistance med dine forsendelsesmuligheder eller eventuelle yderligere forespørgsler, kontakt venligst vores kundeserviceteam på support@apomeds.com.