Er min recept gyldig til flere ordrer?

Ændret den Tue, 12 Dec 2023 kl. 01:55 AM

Hver ordre hos Apomeds kræver en ny recept. Her er grunden:

1. Engangsbrug: Recepter er gyldige til en enkelt ordre. Dette sikrer, at hver medicinforspørgsel individuelt vurderes og godkendes af en læge, hvilket opretholder de højeste standarder for medicinsk pleje.
  2. Opdateret medicinsk vurdering: Kravet om en ny recept til hver ordre muliggør en aktuel vurdering af din sundhedstilstand. Vores partnerlæger kan derefter træffe informerede beslutninger om din behandling baseret på de nyeste medicinske oplysninger.

Vi forstår, at dette kan virke ulempeligt, men det er en afgørende del af at sikre, at din behandling er sikker, effektiv og skræddersyet til dine nuværende sundhedsbehov. Vores online-lægetjeneste er tilgængelig for at lette processen med at opnå en ny recept til hver af dine ordrer.