Får jeg en bekræftelse på min bestilling?

Ændret den Tue, 12 Dec 2023 kl. 02:16 AM

Ja, Apomeds sørger for, at du holdes informeret på hvert trin i din bestilling. Her er rækkefølgen af de meddelelser, du kan forvente:

1. Ordrebekræftelse: Når du har afgivet din bestilling, vil du modtage en e-mailbekræftelse, der bekræfter, at vi har modtaget din bestilling.
  2. Betalingsbekræftelse: Når din betaling er blevet behandlet, sender vi dig en bekræftelse på betalingsmodtagelsen.
  3. Godkendelse eller afvisning af recept: Hvis du bruger vores online-lægetjeneste, vil du blive informeret via e-mail, om din e-recept er blevet godkendt eller afvist. Dette holder dig opdateret om status på din medicinanmodning.
  4. Forsendelsesbekræftelse: Når din bestilling er afsendt, vil du modtage en forsendelsesbekræftelses e-mail. Denne e-mail indeholder et sporingsnummer til din pakke, så du kan følge dens rejse til dig.

For yderligere hjælp eller forespørgsler, tøv ikke med at kontakte vores kundeservice på support@apomeds.com eller ringe +49-800-2040640. Vores team er dedikeret til at yde support og sikre en problemfri oplevelse med Apomeds.