Hvordan kan jeg tjekke status på min ordre?

Ændret den Tue, 12 Dec 2023 kl. 03:06 AM

Det er enkelt og bekvemt at følge med i din ordre hos Apomeds. Sådan holder du dig opdateret:

1. Kundeaccount: Log ind på din kundeaccount på Apomeds' hjemmeside. Når du er logget ind, kan du verificere status på din ordre ved at navigere til afsnittet "Min profil". Dette område giver et detaljeret overblik over dine nuværende og tidligere ordrer, inklusive deres status.
  2. E-mail-beskeder: Ud over at tjekke din konto, vil du modtage regelmæssige e-mail-opdateringer på hvert trin i din ordreproces. Disse meddelelser inkluderer ordrebekræftelse, betalingsbekræftelse, godkendelse/afvisning af recept (hvis relevant) og forsendelsesbekræftelse med et sporingsnummer.

Vores system er designet til at holde dig fuldt informeret om din ordre og sikre en gennemsigtig og bekymringsfri oplevelse.