Jeg har købt fra jer før, hvordan køber jeg igen?

Ændret den Thu, 30 Nov 2023 kl. 05:57 PM

Vi værdsætter din fortsatte loyalitet over for Apomeds meget!

For at placere en ny ordre skal du blot logge ind med din e-mailadresse. Sådan fungerer det nu:

1. Log ind med e-mail: Indtast din e-mailadresse og klik på "Fortsæt".
  2. Engangskode (OTP): Hvis din e-mail er registreret i vores system, sender vi en 5-cifret engangskode til din e-mail.
  3. Fuldfør din login: Brug denne OTP til at logge ind inden for 10 minutter.

Efter at have logget ind har du to muligheder for at fuldføre din ordre:

• E-recept fra vores partnerlæger: For hurtigt at modtage din medicin skal du starte online konsultation ved at klikke på knappen "Anmod om recept". Vores partnerlæger kan udstede en e-recept til dig.
  • Din læges recept: Hvis du har en recept fra din praktiserende læge eller specialist, skal du starte din ordre ved at klikke på knappen "Send os din recept". Sørg for, at din ordre matcher den recept, du sender ind.