Jeg har bestilt hos jer før. Hvordan kan jeg bestille igen?

Ændret den Wed, 21 Sep 2022 kl. 03:07 PM

Tusind tak for din loyalitet!

Hvis du vil foretage et nyt køb, skal du blot logge ind med din e-mailadresse og adgangskode og gennemføre en ny ordre.

For at få medicinen uden omveje og så hurtigt som muligt kan du få udstedt en e-recept af vores partnerlæger. For at gøre dette skal du starte onlinekonsultationen ved at klikke på knappen »Anmod om recept«.

Hvis du har en recept fra din praktiserende læge eller speciallæge, kan du starte din bestilling ved at klikke på knappen »Send din recept til os«. Bemærk venligst, at din ordre kun kan udføres, hvis den svarer til den recept, du har sendt.