Kan jeg annullere min ordre?

Ændret den Thu, 30 Nov 2023 kl. 05:19 PM

Hos Apomeds forstår vi vigtigheden af fleksibilitet i onlinekøb. Her er hvordan du kan annullere din ordre:

• Før betaling: Hvis du endnu ikke har betalt for din ordre, kan du annullere den til enhver tid uden forpligtelser.
  • Efter betaling men før afsendelse: Hvis du har betalt for din ordre og den endnu ikke er afsendt, kan du annullere din ordre og få fuld refusion.
  • Efter afsendelse: Hvis din ordre allerede er afsendt, afhænger vores afbestillingspolitik af din placering:
    • I Tyskland, Danmark, Sverige og Portugal: Du kan returnere pakken uåbnet og ubrugt i den originale emballage inden for 14 dage efter levering for at annullere din ordre i overensstemmelse med EU's forbrugerbeskyttelseslove.
    • I Schweiz: Vores afbestillingspolitik er skitseret i vores vilkår og betingelser, da schweizisk lov ikke kræver en standard tilbagetrækningsperiode for onlinekøb.

Vigtig bemærkning vedrørende receptbehandling: Ordrer, hvor recepter sendes via post (“offline recepter”), behandles kun efter modtagelse og verifikation af vores apotekere. Denne proces falder under "Efter betaling men før afsendelse". Vær opmærksom på, at dette kan forlænge den samlede behandlingstid for din ordre sammenlignet med at bruge vores online lægetjeneste.