Kan nogen anden bestille for mig?

Ændret den Tue, 12 Dec 2023 kl. 01:26 AM

Hos Apomeds er det af hensyn til overholdelse af regler, privatlivets fred og medicinsk nøjagtighed afgørende, at hver patient personligt anmoder om sin egen behandling. Denne politik sikrer, at:

• Overholdelse af sundhedsregler: Vi overholder strengt sundhedslove og -regler, som kræver patienternes personlige engagement i deres sundhedsbeslutninger.
  • Privatliv og fortrolighed: Personlige sundhedsoplysninger og behandlingsbeslutninger er meget følsomme. At bestille for sig selv sikrer, at dit privatliv respekteres og opretholdes.
  • Nøjagtig medicinsk vurdering: Personlig involvering i behandlingsanmodningen giver en mere nøjagtig sundhedsvurdering og passende medicinudlevering, da det involverer direkte kommunikation om din sundhedshistorie og nuværende behov.

Derfor kan vi ikke acceptere ordrer, der er afgivet på vegne af andre. Dette er for at beskytte din sundhed og sikre, at hvert aspekt af din behandling håndteres med største omhu og præcision.