Kan jeg sende jer en recept fra min egen læge?

Ændret den Tue, 12 Dec 2023 kl. 02:05 AM

Ja, hos Apomeds har du mulighed for at sende os din originale recept fra din egen læge. Sådan fungerer det:

1. Afsendelse af din recept: Send din originale recept med posten til vores apotek. Adresse og detaljer for afsendelsen vil blive oplyst under din bestillingsproces.
  2. Bearbejdning af din ordre: Når vi har modtaget og valideret din recept, vil vi behandle din ordre. Vores apoteksteam sikrer, at din behandling pakkes hurtigt og diskret for at bevare dit privatliv.
  3. Vigtig bemærkning: Denne proces, kendt som "offline recept", kan have en længere behandlingstid på grund af postleveringen. Vi stræber dog efter at fremskynde forsendelsen, så snart vi har modtaget og verificeret din recept.

Vi byder velkommen til recepter fra din egen læge og er forpligtet til at tilbyde dig en problemfri og effektiv service.