Sådan anvender du en rabatkode hos Apomeds ved checkout:

Ændret den Wed, 13 Dec 2023 kl. 04:15 PM

1. Checkout-proces: Vælg dine ønskede varer og fortsæt til checkout-siden.
  2. Find rabatfeltet: På checkout-siden skal du lede efter afsnittet "Har du en kuponkode?".
  3. Indtast koden: Skriv din rabatkode i den angivne tekstboks.
  4. Anvend koden: Klik på pilen ved siden af rabatkodefeltet for at anvende rabatten på din ordre.
  5. Verifikation af rabat: Efter at koden er anvendt, bør din ordres samlede beløb opdateres for at afspejle rabatten. Bekræft, at den endelige pris er justeret derefter, før du fortsætter.
  6. Afslut dit køb: Når rabatten er anvendt og du har bekræftet det nye totalbeløb, kan du fortsætte til betaling og fuldføre din ordre med det justerede beløb.

Hvis du oplever vanskeligheder, eller hvis du har spørgsmål om anvendelsen af en rabatkode, bedes du kontakte vores kundeservice for assistance.