Kan jeg ændre betalingsmetoden?

Ændret den Sun, 28 Aug 2022 kl. 11:55 AM

Apomeds tilbyder mange forskellige betalingsmetoder. Du kan ændre din betalingsmetode, hvis du har valgt at betale via bankoverførsel, og du endnu ikke har overført pengene. I dette tilfælde annullerer vi ordren, og du kan bestille en ny ordre og vælge en ny betalingsmetode.

For alle andre betalingsændringer kan du contact usog vi vil hjælpe efter bedste evne.