Kan jeg ændre min betalingsmetode efter at have afgivet en ordre?

Ændret den Tue, 12 Dec 2023 kl. 06:01 AM

Når en ordre er afgivet hos Apomeds, kan den valgte betalingsmetode generelt ikke ændres. Vi tilbyder dog en undtagelse i tilfælde af bankoverførsler:

• Undtagelse for bankoverførsel: Hvis du har valgt bankoverførsel som din betalingsmetode og endnu ikke har gennemført overførslen, kan du stadig ændre din betalingsmetode. Kontakt os i så fald for at annullere den oprindelige ordre. Du kan derefter afgive en ny ordre med en anden betalingsmetode efter eget valg.

For alle andre betalingsmetoder er ændringer ikke mulige, efter at ordren er bekræftet. Denne politik sikrer, at din betaling og ordrebehandling er sikker og effektiv.

Hvis du har spørgsmål eller har brug for hjælp til din ordre, står vores kundeserviceteam klar til at hjælpe dig på support@apomeds.com eller +49-800-2040640.