Tilbyder I betaling ved levering?

Ændret den Tue, 12 Dec 2023 kl. 05:43 AM

Apomeds tilbyder i øjeblikket ikke betaling ved levering som en betalingsmulighed. Vi tilbyder dog en bred vifte af alternative betalingsmetoder for at imødekomme dine behov. Disse omfatter:

• PayPal
  • Kredit- og betalingskort
  • Trustly øjeblikkelig bankoverførsel
  • Google Pay
  • Apple Pay
  • Bankoverførsel

Vores mål er at tilbyde praktiske og sikre betalingsmuligheder for alle vores kunder. For en detaljeret liste over alle tilgængelige betalingsmetoder, henvises til det tidligere svar eller tjek mulighederne under bestillingsprocessen.

Hvilke betalingsmetoder er tilgængelige hos Apomeds?