Jeg har betalt via bankoverførsel, og jeg har stadig ikke modtaget min ordre. Hvad er problemet?

Ændret den Sun, 28 Aug 2022 kl. 12:14 PM

Din ordre vil blive behandlet ved modtagelse af det fulde ordrebeløb på vores bankkonto. Forsinkelse af bankoverførsler er forskellig fra bank til bank. Vi anbefaler, at du skriver dit ordrenummer ved transaktionen, så vi hurtigt kan validere din betaling.