Jeg har bestilt men ikke modtaget betalingsinstruktioner – hvad skal jeg gøre?

Ændret den Tue, 12 Dec 2023 kl. 07:22 AM

Efter at have afgivet din ordre er det vigtigt at modtage og følge de korrekte betalingsinstruktioner. Her er skridtene for forskellige scenarier:

• For ordrer med Klarna (kun i Tyskland og Schweiz):
    • Tjek din e-mail: Tjek både din indbakke og spam-mappe for meddelelser fra Klarna. Betalingsinstruktioner sendes normalt direkte af Klarna.
    • Kontakt Klarna: Hvis du ikke kan finde e-mailen, skal du kontakte Klarnas kundeservice for hjælp til betalingsinstruktionerne.
  • For ordrer via bankoverførsel:
    • E-mailinstruktioner: Hvis du har valgt bankoverførsel som din betalingsmetode, sender vi betalingsinstruktionerne direkte til din e-mail. Husk at tjekke din spam-mappe.
    • Kundeservice support: Hvis du ikke har modtaget e-mailen eller har brug for yderligere afklaring, er vores kundeserviceteam hos Apomeds klar til at give dig de nødvendige betalingsoplysninger.
  • For alle andre betalingsmetoder eller placeringer:
    • Kontakt Apomeds support: Hvis din ordre indebærer en anden betalingsmetode, eller du befinder dig uden for Tyskland eller Schweiz, så kontakt venligst vores kundesupport. Vi vil hjælpe dig med de passende betalingsinstruktioner til din ordre.

For enhver hjælp, er du velkommen til at kontakte os på support@apomeds.com eller ringe +49-800-2040640. Vores team er forpligtet til at sikre en glat og problemfri bestillingsproces for dig.