Jeg har bestilt men har ikke modtaget instruktion om, hvordan regningen skal betales

Ændret den Sun, 28 Aug 2022 kl. 12:18 PM

Hvis du har valgt at betale med Klarna i Tyskland, bedes du kontakte Klarna. Før du gør det, skal du sørge for, at du også tjekker spamfolderen i din e-mail, da du muligvis har fået en e-mail med dine betalingsinstruktioner, der venter på dig der. I alle andre tilfælde: Kontakt venligst Apomeds kundesupport.