Hvordan kan jeg få min faktura for en ordre?

Ændret den Wed, 13 Dec 2023 kl. 01:30 PM

Det kan være vigtigt at modtage en faktura for din bestilling, især hvis du skal indsende den til dit sundhedsforsikringsselskab. Hvis du ikke har modtaget din faktura eller har brug for en kopi, står vi til rådighed for at hjælpe:

• Anmod om din faktura: Kontakt blot Apomeds kundesupport på support@apomeds.com. Lad os vide, at du har brug for din faktura, og vi vil sende den til dig straks.
  • Hvorfor du måske har brug for en faktura: Mange af vores kunder kræver fakturaer til refusionsformål eller til optegnelser hos deres sundhedsforsikringsselskaber. Vi forstår vigtigheden af disse dokumenter og sikrer, at du nemt kan få adgang til dem.
  • Hurtig og effektiv service: Vores kundeserviceteam er dedikeret til at levere hurtige og effektive svar på dine fakturaforespørgsler og sikrer, at du har alle de nødvendige papirarbejder for dine sundheds- og forsikringsbehov.

For eventuelle fakturarelaterede forespørgsler eller anden assistance, tøv ikke med at kontakte os. Vi er forpligtet til at støtte dig gennem din oplevelse med Apomeds.