Hvor lang tid tager det at sende min ordre efter en bankoverførsel?

Ændret den Wed, 13 Dec 2023 kl. 01:42 PM

Vi forstår, at rettidig levering er afgørende, især når det kommer til sundhedsprodukter. Her er, hvad du kan forvente, når du betaler for din ordre via bankoverførsel:

• Behandlingstid: Bankoverførsler kan tage op til tre arbejdsdage at blive behandlet og reflekteret på vores konto. Vi anbefaler at tjekke med din bank for specifik timing.
  • Forsendelse efter betalingsbekræftelse: Når midlerne er modtaget på vores bankkonto, prioriterer vi afsendelsen af din ordre. Din ordre vil blive afsendt inden for 24 timer efter betalingsbekræftelse.
  • Hold dig informeret: Du vil modtage e-mail-meddelelser, der opdaterer dig om status på din ordre, inklusive en bekræftelse, når din ordre er blevet afsendt.

Vores mål er at behandle og sende din ordre så effektivt som muligt, samtidig med at sikre sikker og præcis betalingshåndtering. For eventuelle forespørgsler eller opdateringer vedrørende din betaling og ordrestatus, er du velkommen til at kontakte vores kundeservice på support@apomeds.com eller ringe +49-800-2040640.