Hvad sker der, hvis min ordre returneres på grund af mislykket levering?

Ændret den Wed, 27 Dec 2023 kl. 11:02 AM

Hvis din ordre returneres til Apomeds på grund af en mislykket leveringsforsøg, er vi forpligtet til at løse problemet og sikre, at du modtager din pakke.

• Gratis genforsendelse: Vi forstår, at leveringsproblemer kan opstå. Hvis din ordre returneres til os, sender vi den igen uden ekstra omkostninger.
  • Kontakt kundeservice: Kontakt venligst vores kundeservice for at informere os om den mislykkede levering og arrangere genforsendelse. Du kan kontakte os via telefon, live chat eller e-mail på support@apomeds.com. Giv os alle nødvendige detaljer eller opdateringer til din leveringsadresse for at sikre en vellykket genforsendelse.
  • Gennemgang og bekræftelse af leveringsdetaljer: Vi kan gennemgå leveringsdetaljerne med dig for at bekræfte nøjagtigheden og undgå fremtidige leveringsproblemer.

Vores mål er at sikre, at din ordre når sikkert og hurtigt frem til dig, selv i tilfælde, hvor det første leveringsforsøg var mislykket.