Refusionspolitik for Annulleringer og Gyldige Returneringer hos Apomeds

Ændret den Wed, 27 Dec 2023 kl. 12:07 PM

Apomeds' refusionspolitik dækker både annullering af ordrer og gyldige returneringer, hvilket sikrer klarhed og retfærdighed for vores kunder:

• Annullering af Ordrer:
    • Tidlig Annullering: Du kan annullere din ordre og modtage fuld refusion, forudsat at annulleringen sker, før ordren er blevet afsendt.
    • Annulleringsproces: For at annullere en ordre, bedes du kontakte vores kundeserviceteam så hurtigt som muligt via telefon, live chat eller e-mail på support@apomeds.com.
  • Gyldige Returneringer:
    • Fuld Refusion for Gyldige Returneringer: Hvis du returnerer en ordre, og den betragtes som en gyldig returnering, vil vi udstede en fuld refusion til den oprindelige betalingsmetode.
    • Refusionsbehandling: Refusionen behandles hurtigt, når vi har modtaget og verificeret de returnerede varer.
  • Undtagelser fra Returpolitik:
    • Medicin til Vægttab: Bemærk venligst, at medicin til vægttab, såsom Wegovy eller Saxenda, er udelukket fra returpolitikken på grund af behovet for uafbrudt koldkædeopbevaring. Disse varer kan ikke returneres for en refusion.
  • Refusionstidslinje:
    • Tid til Refleksion på Kontoen: Tiden det tager for refusionen at fremgå på din konto kan variere afhængigt af den anvendte betalingsmetode. Typisk behandles refusioner inden for 1 til 5 arbejdsdage.
  • Kundesupport:
    • Assistance med Refusioner og Annulleringer: Hvis du har spørgsmål vedrørende refusionsprocessen, annullering af en ordre eller status for din refusion, bedes du kontakte vores kundeserviceteam for hjælp.

Hos Apomeds er vi forpligtet til at levere en gennemsigtig og kundevenlig proces for refusion og annullering. Din tilfredshed med vores tjenester er vores højeste prioritet.