Hvor Bliver Min Refusion Behandlet?

Ændret den Wed, 27 Dec 2023 kl. 12:22 PM

Det er vigtigt at forstå, hvor din refusion bliver behandlet, for at kunne håndtere dine finanser. Hos Apomeds følger vi en ligetil politik for refusioner:

• Samme Betalingsmetode: Din refusion vil blive udstedt til samme betalingsmetode, som blev brugt til det oprindelige køb. Dette sikrer en sikker og strømlinet refusionsproces.
  • Konsistent Refusionsrute: Uanset om du betalte med kreditkort, PayPal eller en anden betalingsmetode tilgængelig på vores platform, vil refusionen blive krediteret tilbage til samme konto.
  • Effektiv Behandling: Vores mål er at behandle din refusion så hurtigt som muligt, typisk inden for 1 til 5 arbejdsdage, afhængig af din oprindelige betalingsmetodes behandlingstid.
  • Kundesupport: Hvis du har spørgsmål om din refusion eller har brug for hjælp med refusionsprocessen, er vores kundeserviceteam tilgængeligt for at hjælpe. Du kan kontakte os via telefon, live chat eller e-mail på support@apomeds.com.

Vores mål er at sikre en problemfri og gennemsigtig refusionsproces for alle vores kunder.