Returpolitik hos Apomeds

Ændret den Wed, 27 Dec 2023 kl. 12:43 PM

Hos Apomeds tilbyder vi en kundevenlig returpolitik med følgende retningslinjer:

• Returvindue: Du har en 14-dages periode fra modtagelsesdatoen til at returnere din ordre.
  • Tilstand for Returnerede Varer: For at en retur kan accepteres, skal pakken være uåbnet og ubrugt, og den skal være i sin oprindelige emballage og forsegling. Dette sikrer sikkerheden og integriteten af vores produkter.
  • Undtagelser: Nogle produkter, især medicin som Wegovy eller Saxenda, der kræver uafbrudt koldkædeopbevaring, er udelukket fra returnering på grund af sikkerhedshensyn.
  • Initiering af en Returnering: Hvis du ønsker at returnere en vare, bedes du kontakte vores kundeserviceteam på support@apomeds.com for vejledning og støtte i returprocessen.

Vi forstår vigtigheden af fleksibilitet for vores kunder og bestræber os på at gøre vores returproces så bekvem og ligetil som muligt. Hvis du har spørgsmål eller har brug for hjælp, er vores kundeserviceteam klar til at assistere dig.