Returnering af Brugte Produkter hos Apomeds

Ændret den Wed, 27 Dec 2023 kl. 12:54 PM

Hos Apomeds er sikkerhed og hygiejne af vores produkter af største betydning. Her er vores retningslinjer vedrørende returnering af brugte produkter:

• Ingen Returnering af Brugte Produkter: Medicinske produkter, der er blevet brugt, kan ikke returneres. Denne politik er på plads for at opretholde den højeste standard for hygiejne og sikkerhed for alle vores kunder.
  • Returnering af Uåbnede Produkter: Du kan returnere uåbnede og ubrugte produkter inden for 14 dage efter modtagelsen, forudsat at de er i deres oprindelige emballage og forsegling. Dette gør det muligt for os at sikre, at produkterne forbliver sikre til brug af andre.
  • Sådan Initierer Du En Returnering: Hvis du har et uåbnet produkt, som du ønsker at returnere, bedes du kontakte vores kundeservice på support@apomeds.com for instruktioner om, hvordan du fortsætter med returneringsprocessen.

Vi opfordrer vores kunder til nøje at overveje deres behov, før de foretager et køb for at undgå behovet for returneringer. Vi forstår dog, at omstændighederne kan ændre sig, og vi er her for at hjælpe dig med eventuelle forespørgsler om returnering.