Kan Jeg Få en Returetiket?

Ændret den Fri, 29 Dec 2023 kl. 09:25 AM

Hos Apomeds håndterer vi returneringer med omhu på grund af vores produkters natur, som hovedsageligt er receptpligtige lægemidler:

• Ingen Returetiket Inkluderet: Vi leverer ikke en returetiket med vores pakker. Dette afspejler den unikke natur af receptpligtige lægemidler, hvor returneringer ikke er så almindelige som med almindelige detailvarer.
  • Sådan Initierer Du En Retur: Hvis du har behov for at returnere en vare, typisk begrænset til uåbnede og ubrugte produkter inden for en 14-dages periode, bedes du kontakte vores kundeservice på support@apomeds.com. Vi vil vejlede dig gennem processen og sikre, at alle sikkerheds- og hygiejnestandarder er opfyldt.
  • Kundesupport til Returneringer: Vores kundeserviceteam er klar til at assistere dig med detaljerede instruktioner og support til din retur, med fokus på de strenge krav, der er nødvendige for at returnere medicinske produkter.

Vi forstår vigtigheden af klare og sikre returprocesser for receptpligtige lægemidler og er her for at sikre, at din oplevelse med returneringer er så problemfri og i overensstemmelse som muligt.