Modtager du ikke e-mail-meddelelser fra Apomeds? Her er hvad du kan gøre:

Ændret den Fri, 29 Dec 2023 kl. 09:34 AM

Hvis du ikke har modtaget forventede e-mail-meddelelser fra Apomeds, er der nogle trin, du kan tage for at løse dette problem:

1. Tjek din spammappe: Lejlighedsvis kan e-mail-meddelelser fra os ved en fejl blive sendt til din spammappe. Tjek venligst der først for at se, om nogen e-mails fra Apomeds er blevet omdirigeret.
  2. Kontakt kundesupport: Hvis du ikke finder e-mails i din spammappe, så kontakt vores kundeserviceteam for hjælp. Du kan kontakte os via telefon, livechat eller direkte e-mail på support@apomeds.com. Vores team vil hjælpe med at løse eventuelle problemer med e-mail-kommunikation.
  3. Bekræft din e-mail-adresse: Sørg for, at den e-mail-adresse, du har registreret hos os, er gyldig og korrekt. Forkerte eller forældede e-mail-adresser kan føre til mistet kommunikation.
  4. Opdater e-mail-indstillinger: Du kan også overveje at opdatere dine e-mail-indstillinger eller filtre for at sikre, at e-mails fra Apomeds ikke blokeres eller markeres som spam i fremtiden.

Vi forstår vigtigheden af klar og rettidig kommunikation og er her for at sikre, at du holdes informeret om dine ordrer og vores tjenester.