Framelding fra Apomeds’ nyhedsbrevs-emails

Ændret den Fri, 29 Dec 2023 kl. 09:42 AM

Vi forstår, at præferencer vedrørende e-mail-kommunikation kan ændre sig. Hvis du beslutter, at du ikke længere ønsker at modtage vores nyhedsbrevs-emails, er frameldingsprocessen ligetil:

1. Find Frameldingsmuligheden: Åbn den seneste nyhedsbrevs-email, du modtog fra Apomeds.
  2. Frameldingslink: Scroll ned til bunden af e-mailen, hvor du vil finde en "Frameld"-knap eller link.
  3. Bekræft Framelding: Klik på denne knap eller link og følg eventuelle yderligere instruktioner, hvis det er nødvendigt, for at bekræfte din framelding.
  4. Øjeblikkelig Virkning: Når du har frameldt dig, vil du ikke længere modtage nyhedsbrevs-emails fra os. Denne ændring bør træde i kraft med det samme.

Hvis du har problemer med at frameldes eller ændrer mening i fremtiden og ønsker at modtage vores nyhedsbreve igen, kan du altid kontakte vores kundeservice for hjælp eller genabonnere via vores hjemmeside.

Hos Apomeds respekterer vi dine valg med hensyn til kommunikationspræferencer og er forpligtet til at gøre processen med at administrere dine e-mail-præferencer så brugervenlig som muligt.