Opdatering af din e-mailadresse hos Apomeds

Ændret den Fri, 29 Dec 2023 kl. 09:50 AM

Det er vigtigt at holde dine kontaktoplysninger opdaterede for en problemfri kommunikation. Hvis du har brug for at ændre den e-mailadresse, der er tilknyttet din Apomeds-konto, er her hvad du skal gøre:

1. Kontakt kundeservice: Den mest effektive måde at opdatere din e-mailadresse på er at kontakte vores kundeserviceteam. Du kan kontakte os via telefon, livechat eller ved at sende en e-mail til support@apomeds.com.
  2. Angiv de nødvendige oplysninger: Når du kontakter os, angiv venligst din nuværende e-mailadresse og den nye e-mailadresse, du ønsker at bruge. Dette vil hjælpe os med hurtigt at opdatere din konto.
  3. Bekræftelse af opdatering: Efter din e-mailadresse er blevet opdateret, vil vi bekræfte ændringen med dig. Dette sikrer, at al fremtidig kommunikation sendes til din nye e-mailadresse.
  4. Yderligere assistance: Hvis du har spørgsmål eller har brug for yderligere hjælp med at opdatere din e-mailadresse eller andre kontodetaljer, er vores kundeserviceteam her for at hjælpe.

Hos Apomeds bestræber vi os på at gøre det så nemt og bekvemt som muligt for dig at håndtere dine kontodetaljer.