Sikring af Datasikkerhed hos Apomeds

Ændret den Fri, 29 Dec 2023 kl. 10:50 AM

Din datas sikkerhed er en topprioritet hos Apomeds. Vi tager strenge foranstaltninger for at sikre, at dine personlige og medicinske oplysninger er beskyttet:

• Overholdelse af EU's Databeskyttelsesregler: Vores overholdelse af EU's databeskyttelsesregler er streng og urokkelig. Vi implementerer alle nødvendige sikkerhedsforanstaltninger som krævet af disse regler for at beskytte dine data.
  • Begrænset Deling af Oplysninger:
    • Apoteket: Kun de væsentlige detaljer i din ordinerede medicin deles med vores apotek. Dette sikrer, at de har de nødvendige oplysninger for at opfylde din recept uden at kompromittere dit privatliv.
    • Kurertjeneste: Kurertjenesten modtager kun dit navn og adresse til leveringsformål. Ingen yderligere personlige eller medicinske oplysninger deles med dem.
  • Yderligere Information om Vores Privatlivspraksis: For en mere omfattende forståelse af, hvordan vi håndterer og beskytter dine data, besøg venligst vores Privatlivspolitik. Denne politik skitserer vores forpligtelse til datasikkerhed og dine privatlivsrettigheder.

Vi er dedikeret til at opretholde de højeste standarder for datasikkerhed, hvilket sikrer, at dine oplysninger er sikre gennem hele din interaktion med Apomeds.