Hvordan kan jeg slette mine oplysninger?

Ændret den Sun, 28 Aug 2022 kl. 01:32 PM

Sletning af din konto betyder, at du mister muligheden for at logge ind og se dine tidligere ordrer. Det er irreversibelt, og derfor anbefaler vi at afmelde vores e-mails, hvis du simpelthen ikke længere ønsker at høre fra os. Hvis du stadig foretrækker at slette din konto, skal du blot sende din anmodning til vores supportteam[email protected] så sletter vi den for dig.

Var denne artikel nyttig?

Fantastisk!

Tak for din feedback

Beklager, at vi ikke var nyttige

Tak for din feedback

Fortæl os, hvordan vi kan forbedre denne artikel!

Vælg mindst én af grundene

Feedback sendt

Vi sætter pris på din indsats, og vil forsøge at rette artiklen