Hvordan kan jeg få en engangskode?

Ændret den Mon, 13 Nov 2023 kl. 11:54 AM

For at få en engangskode til at logge ind på din Apomeds-konto skal du klikke på "Log ind" på hjemmesiden og indtaste den e-mailadresse, du brugte til at registrere dig. Derefter vil du modtage en engangskode på mail. Denne adgangskode kan kun bruges én gang og skal bruges inden for 10 minutter for at være gyldig. Hvis en tidligere engangskode udløber, kan du altid anmode om en ny. Alle engangskoder skal bruges inden for 10 minutter.