Hvordan logger jeg ind på Apomeds?

Ændret den Wed, 06 Mar 2024 kl. 05:33 PM

For at få adgang til din Apomeds-konto kan du vælge en af følgende to sikre metoder:

Mulighed 1: Hurtig login med engangskode (OTP)

1. Besøg Apomeds' hjemmeside og klik på 'Log ind'.
  2. Indtast din registrerede e-mail-adresse og klik på "FORTSÆT".
  3. Tjek din e-mail-indbakke (inklusive spam-mappen) for engangskoden (OTP).
  4. Indtast OTP'en, som du har modtaget via e-mail, så hurtigt som muligt, da den kun er gyldig i 10 minutter.

Mulighed 2: Login med e-mail og adgangskode

1. Klik på 'Log ind' på Apomeds' hjemmeside.
  2. Vælg "Log ind med adgangskode" nederst på login-siden.
  3. Indtast din e-mail-adresse og din adgangskode og bekræft ved at klikke på "LOG IND OG FORTSÆT".

Yderligere hjælp:

Hvis du har glemt din adgangskode, skal du bruge "Glemt adgangskode?" muligheden for at nulstille den.

For spørgsmål eller problemer med login, kontakt venligst vores kundeservice på support@apomeds.com, eller vælg live chat eller telefon-support.