Privatliv og Databeskyttelse hos Apomeds

Ændret den Fri, 29 Dec 2023 kl. 10:25 AM

Hos Apomeds forstår vi vigtigheden af privatliv, især når det kommer til dine personlige og sundhedsrelaterede oplysninger. Sådan håndterer vi dine data:

• Forpligtelse til Privatliv: Som sundhedsudbydere prioriterer vi dit privatliv og træffer omfattende foranstaltninger for at beskytte dine personlige oplysninger.
  • Overholdelse af GDPR: Vi overholder strengt retningslinjerne fastsat af den Generelle Databeskyttelsesforordning (GDPR). Vores overholdelse af disse regler overvåges af vores databeskyttelsesofficer, hvilket sikrer, at alle datahåndteringsprocesser overholder de højeste standarder.
  • Fokuseret Databeskyttelse: Vores forpligtelse til databeskyttelse inkluderer vågne foranstaltninger for at sikre og beskytte dine personlige og sundhedsoplysninger mod uautoriseret adgang eller afsløring.
  • Gennemsigtighed og Adgang til Information: Du kan lære mere om, hvordan vi håndterer og beskytter dine data ved at besøge vores databeskyttelsespolitik (privacy policy). Denne politik skitserer vores praksis i detaljer, hvilket giver gennemsigtighed og ro i sindet.
  • Kundesupport: Hvis du har spørgsmål eller bekymringer om, hvordan vi håndterer dine personlige oplysninger, er du velkommen til at kontakte vores kundeserviceteam. Vi er her for at give klarhed og forsikring om dit privatliv.

Hos Apomeds er dit privatliv ikke bare en politik; det er en kernebestanddel af vores forpligtelse til at levere dig troværdige sundhedstjenester.