Beskyttelse af Dine Personlige Oplysninger hos Apomeds

Ændret den Fri, 29 Dec 2023 kl. 11:20 AM

Hos Apomeds er privatliv og sikkerhed af dine personlige oplysninger af allerstørste betydning. Sådan sikrer vi fortroligheden af dine data:

• Begrænset Dataforarbejdning: Vi er forpligtet til kun at behandle de nødvendige persondata, der er nødvendige for effektiv og effektiv brug af vores tjenester. Dette minimerer eksponeringen af dine oplysninger.
  • Privatliv og Fortrolighed: Vi prioriterer beskyttelsen af dit privatliv og fortrolighed. Vores politikker og praksis er designet til at beskytte dataene for alle vores kunder og brugere.
  • Tekniske og Organisatoriske Foranstaltninger: For at overholde databeskyttelsesreglerne har vi implementeret tekniske og organisatoriske foranstaltninger. Disse foranstaltninger gennemgås og opdateres regelmæssigt for at opretholde det højeste sikkerhedsniveau.
  • Adgang til Dine Oplysninger: Kun autoriseret personale inden for Apomeds har adgang til dine personlige data, og denne adgang er strengt styret af vores interne politikker og procedurer.
  • Mere Information i Vores Privatlivspolitik: For en detaljeret forståelse af, hvordan vi håndterer dine personlige data, henvises til vores Privatlivspolitik. Denne politik giver omfattende oplysninger om vores databeskyttelsespraksis.

Vi forstår det tillid, du placerer i os, når du deler dine personlige oplysninger, og vi er dedikeret til at opretholde den tillid gennem strenge databeskyttelsesforanstaltninger.