Hvor kommer Apomeds' medicin og tabletter fra?

Ændret den Thu, 14 Dec 2023 kl. 01:40 PM

Hos Apomeds tager vi oprindelsen og håndteringen af vores medicin alvorligt for at sikre både kvalitet og tillid:

• Enkelt Apotekssted: Alle medicin, herunder tabletter, sendes fra vores licenserede apotek i Holland, uanset din leveringsadresse. Dette omfatter ordrer til Tyskland, Sverige, Danmark, Portugal og Schweiz.
  • Sikring af kvalitet og legitimitet: Vi forstår, at medicinens oprindelse er en stor bekymring for vores kunder. Ved at centralisere vores distribution sikrer vi, at al medicin er ansvarligt indkøbt og overholder de europæiske sundhedsstandarder.
  • Forpligtelse til tillid og sikkerhed: Vores prioritet er at levere sikre, effektive og legitime sundhedsprodukter. Vi arbejder med gennemsigtighed og overholder strikt sundhedsbestemmelser for at sikre, at du modtager ægte og højkvalitets medicin.

For mere information om vores forsendelsesprocesser eller hvis du har specifikke spørgsmål om oprindelsen af vores medicin, er du velkommen til at kontakte vores kundeservice på support@apomeds.com.