Hur hanterar Apomeds recept och tillhandahåller medicin?

Ändrad den Thu, 30 Nov 2023 vid 05:09 PM

På Apomeds erbjuder vi två bekväma sätt att få din medicinering:

• Online läkartjänst: För den snabbaste och mest bekväma servicen rekommenderar vi att du använder vår online läkartjänst. Om du inte har ett recept från din husläkare, välj helt enkelt detta alternativ under behandlingsvalsteget. Våra partnerläkare kommer att granska din förfrågan, och vid godkännande kommer du att få både din medicinering och en kopia av ditt e-recept via e-post.
  • Offline recept: Om du föredrar att använda ett recept från din husläkare, kan du posta det till oss. Detta alternativ, känt som "offline recept", innebär att du skickar ditt fysiska recept till vårt apotek. När vi har mottagit och validerat ditt recept kommer vi att behandla din beställning. Observera att denna möjlighet kan ha en längre behandlingstid på grund av postleveransen.

Vi strävar efter att tillhandahålla en sömlös och effektiv service för att se till att du får din medicinering snabbt och bekvämt, oavsett vilket alternativ du väljer.