Vad visas på mitt kreditkortsutdrag för en Apomeds-beställning?

Ändrad den Tue, 12 Dec 2023 vid 06:52 AM

Vi förstår vikten av diskretion och tydlighet när det gäller finansiella transaktioner. Om du väljer att betala för din Apomeds-beställning med ett kreditkort, här är vad du kan förvänta dig att se på ditt utdrag:

• Utdragsbeskrivning: Ditt kreditkortsutdrag kommer att visa en debitering som listas som "Apomeds.com_+498002040640." Denna identifierare hjälper dig att enkelt känna igen transaktionen relaterad till ditt köp från Apomeds.
  • Transaktionstransparens: Denna tydliga beskrivning på ditt utdrag är en del av vårt åtagande att vara transparenta och diskreta i faktureringen, vilket säkerställer att du enkelt kan identifiera och hålla reda på ditt köp hos oss.

Kom ihåg, om du har några frågor eller funderingar om din fakturering eller betalningsmetoder, är vår kundtjänst alltid här för att hjälpa till. Du kan nå oss på support@apomeds.com eller ringa +49-800-2040640 för omedelbar support.