Kan jag beställa ett specifikt varumärke?

Ändrad den Thu, 30 Nov 2023 vid 05:45 PM

På Apomeds förstår vi att vissa kunder kan föredra specifika varumärken av generiska läkemedel. Även om alla generika måste uppfylla samma standarder för farmakologisk kvalitet och effekt, respekterar vi dina individuella preferenser.

• Lagerstatus: Generellt skickar vi det märke av läkemedel som för närvarande finns i lager. Detta säkerställer en snabb leverans av ditt läkemedel.
  • Begära ett specifikt varumärke: Om du önskar köpa ett specifikt varumärke, vänligen e-posta oss på support@apomeds.com innan du gör din beställning. Vårt apoteksteam kommer att kontrollera tillgängligheten av det efterfrågade märket och uppdatera dig därefter.

Observera att alla läkemedel, oavsett varumärke, har EU-marknadsgodkännande och skickas från ett godkänt apotek. Den aktiva ingrediensen är densamma för olika märken, vilket garanterar att du får säkra, effektiva och EU-standardmässiga läkemedel.