Är det möjligt att använda flera rabattkoder för en enda beställning?

Ändrad den Wed, 13 Dec 2023 vid 03:31 PM

På Apomeds strävar vi efter att erbjuda våra kunder olika kampanjerbjudanden och rabatter. Det är dock viktigt att notera att:

• En rabattkod per beställning: Endast en rabattkod kan användas för varje ny beställning. Detta säkerställer en rättvis användning av våra kampanjer och gör det möjligt för oss att effektivt hantera våra rabatterbjudanden.
  • Välj din rabatt: När du lägger en beställning, välj den rabattkod som passar bäst för dina behov. Använd denna kod vid kassan för att dra nytta av det associerade erbjudandet.
  • Håll dig uppdaterad om framtida kampanjer: Håll ett öga på vår webbplats och dina e-postmeddelanden för framtida kampanjerbjudanden och rabattkoder. Vi erbjuder regelbundet nya möjligheter till besparingar.

Vi uppskattar din förståelse och åtar oss att erbjuda värdefulla rabatter samtidigt som vi upprätthåller rättvisa för alla våra kunder.