Vilka fraktalternativ erbjuder Apomeds?

Ändrad den Wed, 13 Dec 2023 vid 05:47 PM

På Apomeds är vi glada att kunna erbjuda en rad fraktalternativ för att möta våra kunders behov i olika länder:

• Standardfrakt: Vårt standardfraktalternativ tillhandahålls via DHL Paket och är tillgängligt utan extra kostnad. Leveranstiderna för standardfrakt är som följer:
    • Tyskland: Upp till 3 arbetsdagar
    • Portugal: 3-5 arbetsdagar
    • Danmark och Sverige: 3-4 arbetsdagar (via PostNord i samarbete med DHL)
  • Expressfrakt: För snabbare leverans erbjuder vi DHL Express som en premiumtjänst. Leveranstiderna för expressfrakt är vanligtvis 1-2 arbetsdagar i de länder där denna tjänst är tillgänglig. Observera att en extra kostnad tillkommer för expressfrakt.
  • Särskild notering för Schweiz: För våra kunder i Schweiz erbjuder vi uteslutande DHL Express-frakt utan extra kostnad, med leveranstider på 1-2 arbetsdagar.
  • Leverans till DHL Packstationer (Endast i Tyskland): Vi stödjer leveranser till DHL Packstationer inom Tyskland. Se till att ditt DHL-postnummer är aktivt och korrekt registrerat. Inaktiva eller felaktiga postnummer kan leda till leveransfel och att ordern returneras till apoteket.
  • Postboxar: Vi kan inte leverera till postboxar eftersom våra kurirtjänster kräver en fysisk adress för framgångsrik leverans.

Vänligen välj det fraktalternativ som bäst passar dina behov under utcheckningsprocessen. För ytterligare information eller support gällande fraktalternativ och tider, vänligen kontakta vår kundtjänst på support@apomeds.com.