Till vilka länder levererar Apomeds?

Ändrad den Wed, 13 Dec 2023 vid 05:27 PM

Apomeds strävar efter att tillhandahålla tillgängliga hälsovårdstjänster till en bred kundbas. För närvarande kan vi leverera till följande länder:

• Tyskland
  • Schweiz
  • Danmark
  • Sverige
  • Portugal

Vi arbetar kontinuerligt med att utöka vår räckvidd. Observera dock att leverans till länder som inte nämns ovan inte är möjlig för närvarande. Vi uppskattar din förståelse och hoppas kunna betjäna ett större geografiskt område i framtiden.

Håll dig uppdaterad via vår webbplats eller prenumerera på vårt nyhetsbrev för uppdateringar om tillgängliga leveransdestinationer.