Vad du ska göra om din Apomeds-beställning inte anländer?

Ändrad den Thu, 14 Dec 2023 vid 02:57 PM

1. Spåra din beställning: Varje beställning kommer med en spårningskod. Använd denna kod för att kontrollera den aktuella statusen och platsen för din leverans.
  2. Kontakta kundtjänst: Om spårningsinformationen inte löser ditt problem, eller om beställningen fortfarande inte har levererats, vänligen kontakta vår kundtjänst på support@apomeds.com.
  3. Utredning: Vi kommer att utreda ärendet med leveransföretaget för att förstå och lösa problemet.
  4. Direkt kommunikation med kurirföretaget: Ibland kan direkt kontakt med kurirföretaget påskynda lösningen.

Vi inser vikten av snabb leverans av hälsovårdsprodukter och är engagerade i att säkerställa att du mottar din beställning så snabbt som möjligt.