Vad ska jag göra om min beställning inte kommer fram?

Ändrad den Sun, 21 Aug 2022 vid 02:00 PM

Alla beställningar som skickas via ett leveransföretag har en spårningskod, vilket innebär att du alltid ska kunna spåra din beställning. Om en beställning av någon anledning inte anländer, vänligen kontakta vår kundtjänst genom att ringa oss  +49-800-2040640 eller livechatt, eller via vårt kontakt formulär. Som en del av vår tjänst kommer vi att undersöka tillsammans med leveransföretaget. * Då och då kan det gå snabbare om du kontrollerar det direkt med kurirföretaget